9 Ocak 2012 Pazartesi

Türkiye'de Cinsellik ve seks yapan kadın olmak

Yazıya başlar başlamaz "Türkiyede cinsellik tabu. Gidin sevişin canlarım, ciğerlerim. Yıkalım tabuları lölölö!" demeyeceğimi belirteyim.




Şimdi bakın bana bakalım Türkiye'de cinselliğin nasıl yaşandığı hakkında ufak örnekler vereyim sizlere.

Örnek 1:

Bir adamı seversin. Evet seversin sadece hoşlanmazsın. Gerçek bir sevgidir bu. Boş vakitlerinde hobi olarak onu düşünürsün falan. Sonra o adamla başbaşa kalırsın. Seni film izleyelim diye eve çağırmıştır. Anlamazsın ya da anlamazdan gelirsin ne demek istediğini gidersin.

Senaryo 1:
Bakiresindir. Ve film başlar. Yok o film değil. Başka film çevirecektiniz aslında bunu o an anlarsın. Ay benden hoşlanıyor galiba, başbaşa kalmak istedi diye düşünürsün. Çat sana doğru uzanan bir kobra görürsün. Elini ayağını nereye koyacağını bilemezsin. Evet evet kobra. Hani sana kabaran bir şey görmüştü ya arkadaşın falda. İşte o.
Bir an midene kramplar girmeye başlar. Kafanda bir sürü soru döner. İnsan sevdiğini s*ker mi? İç sesin karşı gelir o zaman baban anneni sevmiyor mu diye. Toplumun senden bekledikleriyle ve kendi istekleri arasında boğulursun. O zamana kadar saklamışsındır. I-ıh, mı-ıh dersin. Çocuk huysuzlanır. Israr eder.
Bir şey yapmak zorundasındır. Artık eline mi alırsın duygularını, ağzına mı, vajinana mı, makatına mı? Orası senin kararındır işte. Kalkıp gidebilirsin ama iç ses susmaz. Kaskatı kesilirsin.
Günün ardından acaba arayacak mılarla yaşarsın. İçinde bir dolu pişmanlık yiyip bitirir seni.

Senaryo 2:
Evde film izleme numarasını yutar gibi yapmışsındır. Lakin o ana kadar hep cici kızı oynamışsındır. Gitmeden önce gırla naz, cilve yapmışsındır. İş oraya gelince vazgeçerim. O da bana bağlanır. Namuslu iyi kız der aşık olur hayalleriyle yaşıyorsundur.
Erkek tarafında iş hiç öyle işlemez işte bebeğim. Sen o eve girdiysen bir yerlerini doldurmadan çıkartmazlar. Acı ama gerçekler böyle işte. Sen ona bakarsın, o sana bakar. İki öpmeye, mıncıklamaya yeltenir. Sen uzaklaşırsın. Ama olaylar öyle bir çığrından çıkarki. Senin nazına, kaprisine katlanamaz. Tutar ağzını çatır çatır aman neyse.
Seksten sonra miden bulanır. Hemen uzaklaşmak istersin oradan. Saçın başın darmadığın eve gidersin. Annen nen var der. Duşa girmek istersin. Defalarca her yerini keselersin ama gitmez o leke.
Telefonuna bakarsın zırt pırt. Arayan soran yoktur. Alışmalısın.

Senaryo 3:
Evde film izleme numarasını yutar gibi yapmışsındır. Ve o ana kadar hep kötü kızı oynamışsındır. Gitmeden cilveleşir durursun o erkekle. Sonra eve girersin. Birazdan sevişeceğin yatağı görürsün. Onun eşyalarını incelersin. O lavaboya gider. Sen de üstünü başını kontrol edersin. Dekolteni biraz daha açarsın. O yatağın üzerine tüner, erkeğin gelmesini beklersin.
Film hiç açılmaz. O sana duş almak ister misin diye sorar. Rahat biriysen duşa girersin. Daha yeniysen bu olaylarda duşumu aldım çıkmadan dersin. Araları geçiyorum.
Sonuç olarak ne o seni, ne de sen onu işin düşmedikçe aramazsın. Zaten muhtemelen sen sevgiye, aşka hoşlanma gözüyle bakıyorsundur hep. İçinde bir burukluk olur. Sonra o buruk tat bir birayla geçer gider.









2 yorum: