2 Ocak 2012 Pazartesi

Delik olmak ( Pardon Kadın olmak mini etek giymek )

Kadın olmayı delicesine sevdiğimi defalarca dile getirdim. Lakin canımı sıkan ufak tefek ayrıntılar da yok değil. Hoş çoğu zaman bunları umursamasam da hayatıma müdahale kıvamına geldiğinde cinnet geçirip sağa sola saydırabiliyorum.



Mini etek giymek:

Sürekli bununla ilgili sorular alıyoruz. Üşümüyor musunuz, kasten tahrik amaçlı mı giyiyorsunuz bıla bıla bıla. Hiçbiri ya da hepsine evet diyesim geliyor. Bir kadın neden mini etek giyer?

*Kendine yakıştırıyordur. Bacaklarını beğeniyordur. Tüm gün onları izlemek istiyordur. Evet bazen sırf bacaklarımı seyredebilmek adına mini etekle evde geziyorum. Narsist miyim? Sanmıyorum.

*Bir erkeğin dikkatini çekmek istiyordur. Hayır beyler hepinizin değil. Beğendiği erkeğin dikkatini çekmek istiyordur. Hepinizin bön bön bakmasını istemiyoruz. Gerçekten her erkeğin sikini kaldırmak değil amacımız valla bak.

*Diğer kadınlara nispet olsun diye de giyebilir. Bakın ben güzelim imajı vermek için giyiyoruz arada. Bir laf vardır. Ultra heteroseksist olsa da kullanacağım. Kadınlar kadınlar için giyinir, erkekler için soyunur.

*Bir de kilotlu çoraplarda den denen bir şey vardır. Kalınlık belirtir. Sizin o kumaş pantolonuzdan çok daha sıcak tutar 240 den çorap. İnanmıyorsanız birgün içinize giyin o çoraptan. Farkı hissedin.

Hanzolara birkaç lafım var. Hala daha her mini etekli kadın gördüğünüzde ağzınızdan salyalar akıtarak bakıyorsanız. Mastürbasyon yapıp, boşalmadan evden çıkmayın. Emi güzellerim, delikanlılarım...




3 yorum:

  1. ama bazı mini eteklerde bakılmadan edilmiyor.. varmı yokmu belli değil.. fakat senin sozunu dinlicem masturbasyonsuz sokağa cıkmıcam...:))

    YanıtlaSil
  2. oh ya! bır hemcınsım tarafından yazılan cok dogru bı yazı olmuş. beyler ıyı okuyun! tekrar tekrar okuyun emı!

    YanıtlaSil
  3. valla hastayım yorumlarına ya =)

    YanıtlaSil