4 Ocak 2012 Çarşamba

Anal Seks ( Nasıl yapılmalı )

Hak yolu varken neden b*k yolu diyecekler bu yazıyı okumasın. Anal sekse defalarca karşı olduğumu belirtmiştim. Lakin onu da yaz diye gelen mesajlardan sonra en azından yapanlar nasıl yapılacağını öğrensin diye bu yazıyı yazmayı uygun buldum.


Anal seks doğru yapıldığında kadına da erkeğe de zevk veren bir ilişki çeşididir. Orgazm dahi olabilirsiniz. Yeterki düzgün uygulansın.

Sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız birazdan sıralayacağım noktalara dikkat edin.

*Muhakkak lavman uygulayın. Kondom kullansanız da temizlik önemlidir. Partnerinizin idrar yolları iltihabından sürünmesini istemezsiniz değil mi? Lavmanı pompa şeklinde olanlardan alırsanız daha rahat uygularsınız.

*Kondom kullanın. Şakaya gelmez. Aman diyeyim. Ben tekeşliyim lölölö yapmayın bana. Anal seksten bahsediyoruz. Bilimum mikrop, virüs barındıran bir bölge.

*Su bazlı kayganlaştırıcı kullanın. Kondoma uygun olup olmadığını muhakkak araştırın. Yırtılmasını istemezsiniz değil mi?

*Normalde anal seks sırasında makatınız kanamaz. Eğer kan geldiyse bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur. Daha çok kayganlaştırıcı kullanmalısınız. Ne kadar kayganlaştırıcı o kadar sağlıklı ilişki.

*İlk an canınız acıdıysa aldırış etmeyin. Bir süre sonra alışacaksınız.

*Bakire olup anal seks yapıyorsanız. Anal seks yaptığınızın anlaşılabileceğini aklınızdan çıkartmayın.

*Eğer gerçekten rahatsız olacaksanız yapmayın.

*Erkek arkadaşınızın zoruyla bir şeyler yaşamayın. Kendinize sorun. Siz de istiyorsanız. Bir kereye mahsus denemekten bir şey çıkmaz.

2 yorum: