1 Ocak 2012 Pazar

Kadın'ın Cinsel Hayatı üzerine karalamalar

Bekareti tartışmayacağım. Onlarca soru okudum ve artık cevaplardan tiksinmiş durumdayım. Cinsel hayatı olan ama aslında olmayan kadınlardan bahsedeceğim biraz.

Bir kadının kadın olma yolundaki bir adımı da cinsellikten zevk almayı öğrenmesidir. Buradan kadın illa cinsellik içindeki herşeyden zevk almalı sonucu çıkmasın.
Bir kadın oral seks yapmaktan hoşlanmayabilir. Bu o kadının cinsellikten zevk almadığını anlamına gelmez.
Ya da inançları, isteği doğrultusunda anal seks yapmıyorsa bu o kadına cinselliği bilmiyor ithamını gerektirmez.

Kadınların en büyük yanılgısı cinsellikten sadece erkeklerin zevk aldığı yalanına inandırılmasıdır. Bunun çıkış noktası erkeklerin kadın zevk almaya başlarsa, zevk almadığı zaman başkalarını düşünür megolamanyasıdır.



Birçok kadın masturbasyon yapmadığını söylüyor. Bu çok tehlikeli bir durum aslında. Hiç orgazm yaşayamadan ölen kadınlar var. Bir çok erkek zaten kadın bedenini tanımıyor. En tecrübeliyim diye geçinenler bile, lafta bilirken, uygulamada tırt. Bir kadın nelerden zevk aldığını bilmek için masturbasyon yapmalıdır ki yatakta partnerini daha iyi yönlendirsin.

Türk kadının erkeği cezalandırma şekillerinden biri cinselliği yasaklamaktır. Bu kafa yapısına nasıl sahip oldukları hakkında en ufak fikrim yok. Tekeşli bir kadının, erkeği cinselliği kullanarak cezalandırması, kendinin de eziyet çekmesi anlamına gelir. Gerçekten cinsellikten zevk alan bir kadının bu cezayı kullanacağını düşünmüyorum açıkçası. Ha köle tribi varsa o kadında bilemedim orasını.

Bir de yatakta çok mutlu ediyorum onu, benden kopamıyor diye düşünen kadınlar var. İçine kezban kaçmış bu kadınlarımız erkeğin yatakta mutluluğunu evlilik için kullanma amacı güdüyorlar. Erkekle konuştuğumuzda kadından zevk aldığını ancak hazır zevk aldığım biri varken bozmayayım diye ilişkiyi sürdürdüklerini görüyoruz. Aslında olay sadece partner ilişkisine dönerken kadın maalesef bu durumdan bir haber yaşıyor.



Özetle, cinselliğin değil, sadece kadın cinselliğinin tabu olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Sanırım artık bazılarımızın kadın cinselliğini o ya da bu şekilde birilerine kabullendirmesi gerekiyor.

2 yorum:

  1. sizler için ne kadar sıkıtıntılıysa emin ol bizler içinde o kadar sıkıntılı

    YanıtlaSil
  2. merhabalar öncelikle ,
    bence daha çok kadının orgazmı üzerinde durulmalı ,yalansız evliliklerde ve ilişkilerde hayatım orgazm oldunmu kuşkusu ve erkeğin kafasındaki sorular bitmeyecek cinstendir ...elbette partnerini düşünen erkekler kastım .Burada kadının gerçeği haykırmalı sonuç ne olursa olsun.Böylelikle partnerine verdiği değerde ortaya çıkmış olur.Kadınlar artık gerçeği verin partnerinize...ne kadar gerçek o oranda mutluluk.

    YanıtlaSil