17 Aralık 2011 Cumartesi

Uzak Durulması Gereken Erkek Tipleri ( Yaslayın Başınızı Degajeme Doğru )

http://www.youtube.com/watch?v=_nFRuVoyg9I&feature=endscreen&NR=1

Pek nostaljik gördüm kendimi. Uykum gelmiyor bir türlü. Lanet uyku ilacım da bitmiş. Almaya üşenme ihtimalim %99la %100 arasında değişmekte. Birkaç gece daha uykusuz geçireceğiz napalım.

Her neyse malum blog kezbanların ayarlarıyla oynayabileceğinden yetişkin içeriğe alıyorum.

Uzak durmanız gereken erkek tiplerini açıklayacağım. Bu özelliklerden herhangi birine sahipse lütfen onu oracıkta bırakıp kaçın. Arkanıza bile bakmayın aman diyeyim.

*Anne kuzuları*

Bunları anlamak çok basittir.

Her örneğe annelerini sıkıştırıverirler.
En güzel yemeği anneleri yapar. ( Tamam herkesin annesi güzel yemek yapıyor da benimki tutide yediğim altın yapraklı somon fümeyi yapamıyor mesela )
En belirgin özellikleri saat 8de annelerinin akşam yemeği için aramasıdır. Yalnız yaşasa da değişmez. Aynı şehirdeyse olay kapanmıştır.
Farklı şehirdelerse yemeğini yedin mi diye arar muhakkak. Şaşmaz.
İstediği kadar okumuş, kültürlü olsun bu anneler çocuklarına kız bakarlar. Habire eve birini çağırır çocuklarını başgöz etmeye çalışırlar.
Telefonda anneyle konuşurken utanmasalar hazırola geçerler. Ses tonları, beden dilleri değişir. Bir ezilip, büzülürler.
Anne ne olursa olsun kutsaldır. Asla kötü söz söylemez ve söyletmezler. Yani o anne sizin ağzınızın orta yerine sıçsa da susacaksınız demektir bu. İşime gelmedi hani benim.
Bu tamamen götümden salladığım bir şey büyük göğüs severler. Bilmem nedense hep böyleleri denk geldi belki de. Ya da meme sevgisi default mode on geliyor bu türlerde.


*İşi Düştükçe Arayanlar*


Bu yazının seks yapanlar için olduğunu eklemiş miydim? Şimdi okudunuz.
Tüü sapık diyecek olanlar varsa mumsema var oraya gidin. Güzel site, üyeliğim de vardır. Hö demi. Bence de ama var işte :). Çarpışmayalım aman.

İki tip kadına göre açıklayacağım bu adamları.

1. tip: Bir erkekle seks yapmak için sevgili olmayı zorunlu tutanlar ( size boy boy laflarım da var. az sonra okursunuz. )

2. tip: Sevgili olma zorunluluğu olmayan kadınlar

Gelelim birinci tipe. Bu adam beni sadece seks istediği zaman arıyor diye içiniz içinizi yer ya, hep benimle evde ya da başbaşa kalacağımız mekanlarda buluşuyor dersiniz hani. Ama seviyorsunuzdur devam edersiniz görüşmeye.
Acı gerçekle yüzleşin sevgilinizle seks yapmıyorsunuz o sizin partneriniz! Zıbarawwww...
Valla bak.
O doğum gününü hiç hatırlamayacak
Seksten sonra hep işi çıkacak
Seninle hiç dışarıda görüşmeyecek
Hiç ailesiyle tanışmayacaksın
Hiç sana aşık olmayacak
Hiç onu kendine bağlayamayacaksın,
Bunlarla yüzleş artık. Sevgili adı altında çatır çatır götürüyor seni. Gün gelir duygu namına bir nane kalmaz içinde. Normal bir sevgili yapınca bile hep acabalarla yaşarsın. Sen de farkındasın durumun biliyorum ama gel yapma etme. Seks yapmayı seviyorsan gene yap adamla ama sevgili mevzunu piç etme.
Sana şimdi benim bu laflarım erkek ağzından çıkıyormuş gibi geliyor ya. Gelmesin. Böyle devam ederse gittikçe erkekleşeceksin. Bir erkeğin sana olan sevgisini görünce mala bağlayıp kaçacaksın. Geçtim bu yollardan biliyorum.

Gelelim ikinci tipe:
Eğer adamı kendime bağlayayım tribinde değilsen aynen devam et. Yatakta kötüyse salla gitsin.
Ha bir de canın istemediğinde gitmezsen, arayıp sormayı kesmez o merak etme. Kafana göre takılabilirsin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder