30 Aralık 2011 Cuma

İnternette Sevilmeyen Erkekler

KENDİNE KADIN SÜSÜ VERENLER:




Sadece kadınların hesaplarını ekler ve mesaj gönderirler. Genellikle hiçbir girileri yoktur. Çünkü bu şekilde foyaları ortaya çıkabilir. Seni biriyle tanıştıracağım ayağıyla kadınları kandırmaya çalışırlar.





ISRARCILAR:






Sürekli her konuda ısrar ederler. İlk başta normal gibi başlayan konuşma zamanla fotograf, telefon numarası, özel bilgilerinizi ısrarla elde etmeye çalışmaya gider. Bu tiplerden uzak durun. İstediklerini alamayınca, o ana kadar elde ettikleri bilgileri sizi deşifre etme amaçlı kullanmaya kalkabilirler. ( Örneğini yeni yaşadım. )





NAMUSLU NAMUSSUZLAR:






Her konuda ahkam keserler. İnsanların ( özellikle kadınların ) cinsel hayatlarıyla yakından ilgilidirler. Siz ne kadar cüretkarsanız bir o kadar size yapışırlar. Backgroundda farklı olan bu tipler, ortak paylaşım alanlarında namus abidesi kesilip sizin yaptığınız herşeyi eleştirirler.




KABADAYILAR:




Bu tipler size laf soktukça penis boylarının büyüyeceğini düşünen tiplerdir. Kendileri size yanaşır lakin her hareketinizi de eleştirmekten geri durmazlar. Bir nevi ilkokul çocuğunun kızın dikkatini kendi üstüne yoğunlaştırmak için saç çekmesidir. Uzak durun bu aşağılama huylarından kurtulmayacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder