30 Aralık 2011 Cuma

Striptiz ( Asrın sorunsalı )

Çorabını giyerken kaçıranlar bu yazıyı okumasa da olur. Zira yavaş ve kibar hareket etmeniz gerekiyor. Hoş her kadının zarif hareket etmesi gerekiyor lakin siz pek haberdar değilsiniz bu durumdan. Önce çorapları kaçırmadan giymeyi, oraya buraya takmamayı öğrenin. Yoksa striptiz yapayım derken yere yapışırsınız.



Işıklar kapalı seks yapıyorsanız striptizi unutun. Striptiz yapmak sağlam bir özgüven ister. Işık olayını da hiç anlamamışımdır da neyse.

Şimdi püf noktalarına geçiyorum.


*Kol koymak için yeri olmayan sandalyeye sahip değilseniz muhakkak edinin. 2 tane. Çünkü makdulümüzü bu sandalyeye bağlayacağız. Evet bağlayacağız türk erkeği biraz sabırsız. Bağlamadan durmuyor. Diğerini de dansımızda kullanacağız.

*Benim favorim lise kıyafetidir. Kravatı olmazsa olmazı. O kravatla birazdan makdülü bağlayacağız.

*Eğer siz de benim gibi durup durup ani tepkiler veriyorsanız. Striptizden önce gömleğin düğmelerini sökün ve tek iplikle hafifçe yerine dikin. Parçalaması kolay olsun uğraşmayın ;). Öbür türlü rezillik yani hihihi.

*http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo şu klipte snoopun kucağındaki hatuna dikkat edin. Onun yavaşlığını yakalamanız lazım.
http://www.youtube.com/watch?v=VCLxJd1d84s&ob=av3e bu klipte esmer hatunun hareketlerini de izleyin. 2 tane sandalye almıştık ya. Taklit ede ede kendinizi bulacaksınız. Sandalyeyi tekmeleyip düşürebilirsiniz. Sandalyenin ayağını yalar gibi de yapabilirsiniz. No problem ahaha.

*Ağzınızda lolipopla dansedebiliyorsanız ne mutlu size.

*İnternette bir sürü şarkı ismi geçer. Benim favorim portishead glory boxla başlayan, ardından sade smooth operatora geçen, en son ginuwine pony'yle sonlanan striptizler. Sona doğru tempoyu iyidir.
Ha bunlar ille olacak diye bir şey yok. Britney Spears-Toxicte de dansedebilirsiniz. Within Temptationda da. Bu tamamen sizin tercihiniz nasıl iyi hissediyorsanız öyle olsun.

*Partnerinizin en sevdiği parçada da dansedebilirsiniz. Böylelikle ne zaman o şarkıyı dinlese gözünün önüne siz gelirsiniz. Bir nevi pavlovun köpeği olur :).

*Dansederken gözlerine bakın. Göz teması önemlidir.

*Kendinizi ucuz bir fahişe gibi hissedin. İki dakika böyle davrandınız diye fahişe olmazsınız. Partneriniz sizi ilahlaştırabilir de hihihi. Oluyor öyle şeyler.

*Striptiz yaparken kendinizi dünya üzerindeki en güzel, en seksi, en ateşli kadın olarak hayal edin. Hatta bırakın hayal etmeyi buna inandırın.

*En önemli nokta kat kat giyinmektir. Kilotlu çorap giyin. Üstüne dizin üstünde biten http://kahlo-tr.blogspot.com/2011/12/favori-corap-modellerim.html linkteki çoraplardan giyin.

*Topuklu ayakkabının gücünü unutmayın. Kalın topuklu ayakkabınızdan bahsetmiyorum. Stilettolarınızı giymelisiniz.

*Üstünüze kısa bir ceket giyebilirsiniz.

*Özellikle kıyafetleri çıkarırken sırtınızı dönün. Ve hemen çıkarıp atmayın.

*Kendimize dokunmayı unutmuyoruz.

*Serseme dönen partnerinizi ayıltmak ta gerekiyor değil mi? Bacaklarınızı beline dolayıp kucağına oturun. Kasığınız hissettiğiniz sertliği boşverin. Öpecek gibi yapıp öpmeyin. Kafasını itin ve sıkı bir tokat atın. ( Ellerini kravatla bağlamayı unutmayın. Refleks olarak siz de tokat yiyebilirsiniz yoksa :). )

1 yorum:

  1. :))) ikinci videodakiler rihanna ve ekibi. bunlar zaten doğuştan striptizcii bunların yaptıını yaapıcak bir kız ben tanımıyourm.. o kadar elastik bir vucutt:)) ama şarkı mukemmel onu belirteim.. bizim Turk kızları bu şarkıda anca kıçını sallar .. geneli için diyeyim de.. sen dışardasın herşein

    YanıtlaSil